Πληροφορίες για το κέντρο πληροφορικής μας

κέντρο εκμάθησης πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη

EDUCATIONAL COMPUTER CENTER

26 ολόκληρα χρόνια γεμάτα με τί άλλο; …μαθήματα πληροφορικής

Το Εξειδικευμένο κέντρο εκμαθησης υπολογιστων και νέων τεχνολογιών – σχολη πληροφορικης RAM computer δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πυλαίας στην Θεσσαλονικη από τον Ιούλιο του 1997.

Η σχολη πληροφορικης διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές, σύγχρονα εποπτικά μέσα, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για τους μαθητές μας.

Η εκμάθηση υπολογιστών & νέων τεχνολογιών είναι κάτι που αγαπάμε και θέλουμε να το μεταδίδουμε συνεχώς στους μαθητές μας!

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές εξελίσσονται συνεχώς, το internet είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η ανάγκη για ψηφιακή καλλιέργεια είναι μεγάλη!

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων στις ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα του Smarphones και Tablet. Η επαφή με την τεχνολογία είναι πιο συχνή από ποτέ!

0
χρόνια λειτουργίας
0
χρόνια επίσημο εξεταστικό κέντρο πιστοποίησης Η/Υ
0
%
Επιτυχία στις εξετάσεις

4 λόγοι που ξεχωρίζουμε!

Εμπειρία

Βρισκόμαστε στον χώρο των μαθημάτων πληροφορικής τα τελευταία 20 χρόνια! Ανοίξαμε το κέντρο μας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης τη σχολική χρονιά 1997-1998.

Εξειδίκευση

ΔΕΝ είμαστε κέντρο ξένων γλωσσών. ΔΕΝ είμαστε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, ΔΕΝ είμαστε Σούπερ Μάρκετ εκπαίδευσης. Έχουμε πάθος μόνο με την πληροφορική!

Δημιουργικότητα

Συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη λέξη δημιουργικότητα. Το ίδιο κάνουμε και μέσα στην τάξη! Διαφωνούμε κάθετα με την εκμάθηση τυπικών γνώσεων με τον κλασσικό παλαιολιθικό τρόπο διδασκαλίας της πληροφορικής των προηγούμενων δεκαετιών.

Εφαρμογή

Στα workshops/seminars μας διδάσκουν επαγγελματίες του χώρου έτσι ώστε οι σπουδαστές να γνωρίσουν το αντικείμενο στην πράξη και όχι βαρετές θεωρίες. Χρησιμοποιείται η μέθοδος Project και ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι καθοριστικός υπακούοντας στο Μοντεσσοριανό μοτίβο «βοήθα με όσο σε χρειάζομαι».

6-002
6-005

YEARS OF EXPERIENCE

Διενεργούμε μαθήματα πληροφορικής και νέων τεχνολογιών

  • Σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Δεν είναι τυχαίο που είμαστε, επί 15 χρόνια η Νο1 σχολη πληροφορικης σε παιδιά στην Θεσσαλονικη, καταγράφοντας τις περισσότερες εγγραφές από 10 έως 16 ετών.

  • Σε ενήλικες, φοιτητές, ανεργους, εκπαιδευτικους, ιδιώτες, επαγγελματίες και εταιρίες

Είμαστε περήφανοι

  • για τους μαθητές που περάσαν από εμάς και τους βοηθήσαμε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό να αναπτύξουν δεξιότητες στις νέες τεχνολογίες.
  • καθώς αρκετοί απόφοιτοι μας, εργάζονται αυτή τη στιγμή σε καλές θέσεις εργασίας του δημόσιου και ιδιωτικού χώρου της Ελλάδας και του εξωτερικού.